Wie zijn wij?

cropped-bedenktank_logo01.jpgBij Bedenktank gaat het om het bedenken, maken en presenteren van allerlei ideeën! Wij willen kinderen en volwassenen stimuleren in hun creativiteit en aan te zetten tot samenwerking.

Wij hebben een breed aanbod van verschillende workshops. Al onze workshops zijn ontwikkeld door workshopdocenten die ieder eigen ideeën  omgezet hebben tot workshops. Er zijn workshops vanaf 2 jaar, die voor verschillende evenementen kunnen ingezet worden. Zo zijn er workshops van een middag, maar ook van blokken van 8 weken. Het zijn originele workshops voor scholen, (primair en voortgezet onderwijs) festivals, bedrijven en theaters.

Daarnaast hebben wij veel ervaring in het maken van films. Kijk voor meer informatie en voorbeelden hier.

Bedenktank is gevestigd in Amsterdam, en werkt vanuit daar door het hele land en daarbuiten.

Onze klanten:
Grote Organisaties: 
TEDx Amsterdam – SNS bank – Triodos – VPRO – NPO – SBS6 – Open Haven podium – Meervaart – Cinekid – De Balie – War Child – Europese Unie – Questaõ de Equilibrio  Setubal Portugal- VARA – het Ministerie van Onderwijs – LCI Bogota – Ministerio de Éducation Nacional Colombia – Hippocampus en Ministerie van Onderwijs Venezuela – Gemeente Napels

Kleinere Organisaties:
De Bakkerij – Kennisland – Stadsschouwburg IJmuiden – Witte theater – Zomerschool Almere – Zomerschool Nieuw West – Amos – Blijburg – Kidscrowd – IJsterk – Bastatv – de Aprilfeesten – SKVR – de Parade – het ABC –  Winkeliersvereniging Ferdinand Bol – Stichting de Vrolijkheid – Cinekid op locatie – LKCA – Plein C – De Rollende Keukens.

Provincies en Gemeenten: 
Gemeente Amsterdam – Cultuurbrigade Heemskerk – Combiwell – Stadsdeel Amsterdam Nieuw West – Stadsdeel Amsterdam Oost Watergraafsmeer – Gemeente Heemskerk – Gemeente Velsen – Gemeente Beverwijk – Gemeente Castricum – Gemeente Heilo – Provincie Noord Holland – Stadsdeel Zuid-Oost – Schatkamer – Dynamo Amsterdam Zuid en Oost

Scholen: 
De Burgermeester de Vlught school – het Koggeschip – Professor Dokter H. Kraemerschool – Einsteinschool – Fiep Westendorpschool – de Horizon – Ichtus school – de Sint Lucasschool – OBS Multatuli – de Wiltzangh – de Dappersschool – de Vlaamsche Reus – de Mijlpaal – de Zevensprong – Slotermeerschool – Noordmanschool – de Sint Henricus – de Timotheus – de Troelstraschool – de Goemanbourgesius – de Bonkelaar – 5e Montessorischool de Pinksterbloem – de 8e Montessorischool – Insulindeschool, Multatulisschool, De Springplank, Johannesschool en Kiem Montessori.

U kunt informatie over de workshops vinden onder het kopje workshops.

Interesse? Mail dan Boy van Rossum voor meer informatie.
E-mail: boyvanrossum@gmail.com

of bel: 06-30289228

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s